torsdag, august 04, 2005

Tiden iler

Så har jeg endeligt fået taget et billede af gaverne som jeg har fået fra min fødselsdagsgruppe.
Example

Jeg har fået sådan nogle skønne ting,: Fra Jette og Vivian har jeg fået det skønneste garn og mønster til et sjal fra Karen Noe, det er jeg rigtig glad for og glæder mig rigtig meget til at jeg skal strikke, det er lige mig.

Fra Anne B i Albertslund har jeg fået noget garn som bare er så mums, det passer til et sjal, og det bliver det, og så det skønnest krus, som bare er så sødt, det skal stå og pynte, men om det bliver med strømpepinde eller hvad, det ved jeg ikke end, men det bliver noget som så jeg kan glæde mig over det hver dag.

Fra Jane har jeg fået noget skønt garn som jeg glæder mig til at strikke med, det er bare så lækkert . Og så var der en broche som passer til de dejlige sjaler som jeg skal lave. Og sjaler dem kan man da ikke få for mange af -- vel ???

Anne Stange har sendt mig noget lækkert garn til et sjal, ja hvad tror i der er oppe i tiden, --- dejligt ikke ??

Og Lise --- ja Lise har sendt mig noget dejligt strømpegarn som mine børnebørn allerede kæmper om at få strømper af, det er jo dejligt at de er glade for mine strømper , og så har jeg også fået noget dejligt stof, det glæder jeg mig også til at klippe i stykker, for jeg er jo meget glad for at sy patchwork, og bruger meget tid på det..

Jeg har stadig en pakke til gode, men jeg synes ikke jeg ville vente længere med at vise jeg hvad jeg har fået og jeg siger mange tak til jer alle, det er sådan nogle dejlige ting jeg har fået.
Skønt at få så mange dejligt ting.

2 kommentarer:

Vivian sagde ...

Hej kære Hanne og endnu engang tillykke med din fødselsdag - og SIKKE nogle lækre ting altså !!

Mange hilsner fra Vivian

Trine Als sagde ...

Kære Hanne
Sikke nogen skønne gaver du har fået. Det er spændene at følge med i din blog og evt se hvad du får lavet af dit nye garn. Og sokkepindene har da slet ikke fred ved dig. åske det er ved dig, jeg skal tigge en supernem opskrift på strømper. Jeg har endnu kun lavet 1 par i mit liv og der blev store huller langs med hælen... Og en god hæl er jo den halve fornøjese ved at par sokker. De skal sidde godt og være nemme. Hvis du har en sådan opskrift vil jeg blive superglad :-D
Mange hilsner fra mig