tirsdag, november 20, 2007Så er mit Chrysopolis færdig. Jeg har lidt svært ved at før et billede hvor man kan se det fine mønster og så få det hele med, men her kan man da se det sådan rimeligt.

Så nu strikker jeg på Secret og the stole, og der kommer sidste del af mønsteret på fredag og så Mystic Waters, hvor der kommer en ny del på onsdag.

Jeg har fået min skønne bog fra England. Jeg synes det er fantastisk jeg sidder og bestiller bogen torsdag aften, efter at vi har spist, og mandag formiddag så kommer posten med den....... Herligt......... Herligt

Men jeg bruger stadig det meste af min tid på at kniple i øjeblikket, men nu er jeg da nået de 16,5 m så der er kun 3,5 m tilbage, og det er jeg glad for, for så kan jeg afleverer den inden jeg kommer ind i december, når bare jeg bliver ved med at være lige så trofast ved kniplebrættet som jeg har været hele vejen igennem.

2 kommentarer:

annestuds sagde ...

Kære Hanne
Hvor er det bare blevet smukt :-)))
Jeg skulle nu have meldt mig alligevel.
Kærlig hilsen
Anne

Mette G. sagde ...

Jamen Hanne - hvor er det bare flot. Jeg er SÅ glad for, at jeg meldte mig til, så jeg har muligheden for også at få det strikket.

Kærlig hilsen
Mette