søndag, maj 18, 2008Jeg skulle have været på OLG i dag, ud til Søren . Men smerterne er lidt for slemme for tiden, så jeg bliver hjemme i dag, og prøver at få samlet nogle kræfter.

Så i dag er der dømt stilhed, og håndarbejde, og roen trænger jeg rigtig meget til, og håndarbejdet, jamen det kan jeg ikke undvære.

Jeg har strikket clue 2 på Slow Bee Mystery. Der er nu strikket 500 perler ind i, så jeg må jo have strikket omkring 1/6 af sjalet, med mindre der kommer et stort stykke der ikke skal være perler på, men jeg tror nu at det passer.

Solen er ikke så meget fremme, men jeg håber at den vil komme lidt på besøg, så jeg kan sidde lidt på terrasse i eftermiddag. Kommer den ikke, nå så gør det ikke noget, jeg skal jo hygge mig, ude eller inde.

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Nej, hvor er du nået langt, havde slet ikke opdaget at clue 2 var kommet. Mente ellers at det skulle være en KAL med små clue's, men kan se at det er svært at følge med på bare en uge, er slet ikke færdig med 1 endnu, og jeg har ikke perler i. Og flot farve du har valgt...

Dorthe sagde ...

Jeg har sikkert skrevet det før Hanne, men gang på gang lader jeg mig imponere over det du får fra hånden, og det er ALTID smukke smukke strikkerier :-)