tirsdag, december 16, 2008
Jeg havde besluttet at jeg ville strikke Top stykke i julen. Men nu da jeg har brugt noget tid på at vente, ja så er jeg altså kommet til at strikke det meste af den. ;-) Så jeg har besluttet at jeg bliver nød til at strikke den næste i julen, for mine piger skal have en hver, og den er så hyggelig bare at sidde med, man skal ikke tænke så meget. Jeg mangler lidt endnu på denne, men ikke meget ;-)

Søren går det fint med, jeg synes det er dejligt. Det ender jo med, at der kun er det jeg giftede mig med i 1969 :-))

5 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det er dejligt at det går godt med din mand. Jeg ved ikke hvad han er opereret for, men håber han bliver rask af operationen uden bivirkninger.
Sikke en fin kjole du er ved at strikke. Jeg er ikke inde i de forskellige navne, men jeg synes den ser fin ud. Det ser ud som om man ikke skal " tænke" så meget, som du skriver, men os der knipler synes jo næsten aldrig vi skal tænke når vi laver strik i forhold til knipling. Jeg er dog igang med et tørklæde, der hedder Branching out og der skal man tælle på alle p på forsiden. Det passer mig godt. God arbejdslyst

Lene sagde ...

Hej Hanne,
Hvor er det dejligt at høre nyt om Søren - og dig naturligvis. Og helt usundt er det nok heller ikke at blive en model '69 igen....
Kan han passe sin søndagstjans eller er der afløser på?
KH Lene

Nette sagde ...

Hej Hanne. Jeg har desperat brug for din hjælp. :-)
Jeg er ved at lave en blogliste inde på min side, og jeg kan ikke finde ud af at lave de der fine logoer, du har ovre i højre side, med link ind til de blogs, du følger. Hvordan gør du det?

Hvis vi ikke "snakker" sammen inden, så må du have en rigtig glædelig jul.

Hannestrik sagde ...

Hej Lene.
Ja vi var på OLG om søndagen. Nu er der så juleferie, til midt i januar, så går det løs igen.
Hilsen Hanne.

Hannestrik sagde ...

Hej Nette.
Jeg prøver at skrive en mail til dig et ande sted.
Hilsen Hanne