lørdag, februar 07, 2009Det har været en sej uge at komme igennem, jeg er ikke helt enig med min krop i hvordan jeg skal have det. Men jeg får da lavet noget håndarbejde.

Så Søren har fået sig et par nye strømper, og så vil jeg da lige vise jer et billede af en julekrybbe som jeg har kniplet til min datter. Mønsteret er fra Nye julekniplinger 3 af Jana Novak.

Jeg strikket på Hjerteblusen i skyggestrik til Linea, har ikke fået taget noget billede lige nu, men måske kommer der et billede af det i morgen ;-)

7 kommentarer:

marianne lundholm sagde ...

men åååh hanne, så fint du har knypplat, att du kan göra så fint

Agneta sagde ...

En sådan underbart vacker julkrubba

Helle : sagde ...

Sikke da de ting du får lavet, hvor er det flot det du har kniplet. Håber at du snart får det bedre med din krop.

Karin Grøn sagde ...

Altså Hanne. Hvor er den julekrybbe helt fantastisk yndig. Jeg er dybt imponeret og ved jo også hvilket stort arbejde der ligger i det. At du har så mange projekter i gang beundrer jeg. Jeg kan kun finde ud af at have et ad gangen.

Hannestrik sagde ...

Hi hii Karin. Normalt har jeg kun en ting i gang, men det er en ting på kniplebrættet, et strikketøj, ja altså + strømper som jeg altid har med i tasken, og et sytøj (patchwork). Tak for alle jeres søde ord. Hilsen Hanne

annestuds sagde ...

Kære Hanne
Hvor er den bare flot og smuk :-)
Jeg er dybt betaget :-)
Mange kærlige hilsner og ønsker og god bedring
Anne

Bente T sagde ...

Kære Hanne
Hvor er din julekrybbe flot, det er meget fint med alle de detaljer. SMUKT!!! Det bliver vel nok en dejlig hjertebluse den bliver hun sikkert glad for.
Nu er det forhåbentlig snart ved at vende, væk fra alt den lede kulde, så vi kan få lidt varme i skroget. Håber du så får det bedre.
KH Bente