søndag, marts 01, 2009Nogle gange kan det være svært, når man er uvenner med sin egen krop, og det er jeg for tiden, for den giver mig så mange smerter, at det ind i mellem er for meget.

Jeg har de sidste 14 dage siddet på en anden pude i min kørestol, for at se om det kunne være bedre, men det er det bestemt ikke ... tvær dig mod. :-( Nu må jeg se, hvad man så vil foreslå mig, men jeg tør ikke sætte næsen op efter noget bedre før jeg oplever det.

Men mit håndarbejde, det hjælper mig på mange måder, med at aflede, og nu er Lineas hjerte bluse i skygestrik færdig, så nu kan hun godt hente den.

Jeg er snart færdig med at kniple en blonde mere til et lommetørklæde, og så syr jeg på et tæppe ( patchwork) Og så glæder jeg mig rigtig meget til at foråret kommer og endnu mere til at jeg kan komme ud og sidde på terrassen og nyde varmen fra solen.

7 kommentarer:

Fríða sagde ...

hvor er jeg ked af at læse du har det så skidt i öjeblikket, håber det snart bliver lidt bedre. den bluse er bare så smuuuuk og helt igennem supersej, til lykke til Linea og dig.
kh.fra Island
Frida

snakkemunn sagde ...

Dette er noen av de fineste genserene jeg har sett. Den var bare kjempe skjønn. Hvor får jeg fatt i et slikt mønster?
Ønsker deg lykke til med helsen og mye sol til våren....

Marianne S sagde ...

Jeg er ked af at høre at du har ondt, men jeg beundrer din energi til stadig at få lavet noget håndarbejde.
Håver snart du får det bedre.
Mange hilsner fra Marianne S.

Jette M sagde ...

Puh Hanne- hvor er det strengt for dig. Jeg beundrer dig for dit utroligt positive sind og din evne til altid at bruge dine store kreative evner til at distancere dig fra din krop.

kh Jette

Helle : sagde ...

Øv da sikke da noget, håber at de kan hjælpe dig til at kunne holde ud til sidde. Godt at du har dit håndarbejde. Hvor er den blevet flot den bluse, hun må da blive glad for den.

snakkemunn sagde ...

Synes denne genseren var superfin. Er den vanskelig å strikke? Hvor finner man mønster på en slik en.
Den blir sikkert mottat med glede. :-)

Pia sagde ...

Hej Hanne.

Sikken noget, der er ikke noget som når man sidder ubehageligt, det gør ondt mange steder. Jeg håber i snart for løst problemet tilfredsstillende. Sød bluse iøvrigt.