onsdag, april 15, 2009


Så er jeg blevet færdig med Mads sengetæppe. Han har været hjemme og hente det, og det er kommet hjem på hans seng. Så nu må jeg i gang med at sy et til hans lillebror Matis. Han venter spændt på at hans tæppe også bliver færdig, men det er jo noget som tager tid.

Men jeg er jo også ved at sy et sengetæppe til Diana. De er ved at bygge om, og når håndværkerne går ud af huset, skulle jeg gerne have et nyt sengetæppe klar til dem.


Strømper har jeg da også fået strikket, og om ikke ret længe, kommer der et billede her på bloggen af en bluse, som jeg er gået i gang med at strikke.

Men i dag kommer Birthe, og vi skal hygge os med at sy, så da vil jeg komme lidt længere på Dianas tæppe.

Og så håber jeg snart at der kommer noget nyt strømpegarn hjem, som jeg gerne skulle strikke et par strømper af, til min svigersøn Henrik. Han elsker strømper med farver på, så jeg håber, det lever op til forventningerne, og jeg kan glæde ham med nye strømper.

5 kommentarer:

Dorthe sagde ...

WOW, kæmpe respekt for det store arbejde og at du er i gang med endu et. Godt gået Hanne :-)
Hav en forsat god dag.

Helle : sagde ...

Hold da op Hanne du får da noget fra hånden, er sengetæppet syet i hånden eller syr du på maskine? lige meget hvad så det det godt nok flot.

Pia sagde ...

Hold da op hvor er det flot. Og sikken´ et arbejde. Herligt at nogle mænd elsker strømper med masser af farve i, og ikke kun de alm. grå eller sorte.

Anja sagde ...

WOW Hanne..
Jeg tager hatten af for dig..
Hvor er tæppet dog blevet smukt.
Du er bare så dygtig

spejderstrik sagde ...

Hej Hanne, hvor er det et smukt tæppe og sikke meget arbejde du har lagt i det! Tillykke med det flotte resultat!