tirsdag, august 03, 2010


Hvor tiden løber, og hvor er det længe siden, at jeg har været inde og skrive. Men jeg har nydt det gode vejr, det klager jeg ikke over ;-)

Vi har været på ferie i Øster Hurup med Mads, Matis og Lise. Det har været en god ferie, hvor vi blandt andet har været henne og se Verdenskortet. Det var noget som drengene fik meget ud af. Vi har også været i Ålborg Zoo, og se til alle dyrene, og vi har set lidt til familien.

Men jeg har da også haft mit strikketøj med hele vejen, så der er lige ved at være en nederdel færdig til efteråret. Men som man kan se er der også blevet en kjole mere færdig. Den er strikket i skyggestrik for oven, det fremgår ikke så meget af billedet, men da jeg i søndags var på OLG, var der da en der spottede med det sammen, at det var skyggestrik. Jeg har strikket den i Cotton 8 fra Mayflower, og ja mønsteret kommer hos Strikogsy.dk så snart jeg har fået det skrevet. Vil prøve om det kan være der til på søndag. Men det sælges kun sammen med garn.
Nu er sommerferien ovre med hensyn til børnebørn for denne gang, nu er det mit håndarbejde, som skal have min opmærksomhed den næste tid. Det er jo bare ikke så dårligt. Så bliver der også tid til at høre lidt flere bøger igen, hvor jeg glæder mig. ;-))

5 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Din kjole er flot som sædvanlig, dejlig at høre I har haft en god ferie.

Ulla-Bella sagde ...

Så fin kjole du har laget - nydelig farge. Skyggestrikk gir utrolig fin effekt.

Jette sagde ...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen - Kjolen klæder dig rigtig godt :o)

Gowry sagde ...

Også et tillykke fra mig. Hyggeligt at følge med :)

linkkatalog sagde ...

Jeg har også holdt ferie i Øster Hurup i et fint sommerhus lige ved stranden - http://www.osterhurupsommerhus.dk - hvor mine unger hyggede sig rigtig godt.
Kh
Minna