tirsdag, august 01, 2006Jeg havde fødselsdag i søndags hvor jeg havde børn og børnebørn hjemme. Det blev en dejlig dag hvor vi startede med morgenkaffe på terrassen og vi sluttede af med aftensmad, og var der til vi skulle i seng.

Hvor er det dejligt at det er sådan et fint vejr. Jeg nyder at sidde der ude og strikke eller sy, ja det er lige blevet til nye køkkengardiner som jeg har hygget mig med på terrassen se her de er syet i en teknik der hedder stack - n - whack.

Fra min fødselsdagsgruppe har jeg fået nogle fine gaver. Margot har sendt mig sådan en fin strikketaske som jeg lige kan have med det er så dejligt så ved jeg hvor mig strikketøj er og der var også 5 nøgler strømpegarn med, så jeg har noget at strikke på. Jane har sendt mig de dejligste korte strikkepinde i rosentræ - lige sådan nogle jeg har ønsket mig. Og fra Gitte har jeg fået noget dejligt strømpegarn og nogle skønne maskemarkør som jeg glæder mig til at sætte i mit strikketøj. Jeg mangler stadig at høre fra 2 i gruppen, så der er lidt at glæde sig til endnu.

1 kommentar:

virtuella sagde ...

Fødselsdag er gøy!!