onsdag, september 26, 2007


Posten kom med dette skønne garn i dag. Det er moskusuld, og nu kan jeg strikke et sjal til mig selv, det bliver bare så skønt. Samtidig var der chokolade med til mig, og den skønneste broche af sælskind, som jeg glæder mig så meget til at skulle have på. Hvor føler jeg mig bare heldig.

Så har jeg fået en nominering af Helle Jeg takker mange gange for den Helle.

Og så skal jeg jo nominerer 5 og hvor er det bare svært, for der er jo så mange skønne quinder som har en blog som jeg nyder at læse og hvem skal jeg vælge.

Men jeg vil vælge Jette fordi Jette er sådan en dejlig pige, som laver så mange skønne ting som jeg ikke kan lade være med at beundre. Samtidig har Jette sådan et dejligt smittende humør, og det skal du have tak for Jette.

Gitte har en blog som jeg tit tager en tur forbi, jeg synes der er mange spændende ting på hendes blog, som jeg kan få inspiration af.

Dorte har en blog som jeg ofte kommer på. Jeg mødte første gang denne blog, da jeg så at den hed det samme som min hjemmeside, men så opdagede jeg at det var Dorte som jeg har mødt i flere grupper, og håber en dag at møde live.

Mette har en blog hvor min vej ofter falder forbi for at se hvad hun nu har gang i. Jeg holder af at blive inspireret at forskellige ting som andre laver, og det bliver jeg på denne blog.

Ruth Er den sidste som kommer med i denne omgang. Der er rigtig mange blogge hvor jeg er en flittig gæst, og det har været svært at vælge, men her er så de 5 jeg har valgt at. På Ruths blog kan jeg også få en masse inspiration og blive gald når jeg ser alle de spændende ting.

3 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Tak skal du da have. Jeg er nu også tit omkring dig ;-) Nu vil jeg se at få opdateret mig blog - håber at nå det i morgen.

Godnat fra
Mette

Tusindfryd sagde ...

Hej Hanne...

Tak for nomineringen. Vi har faktisk set hinanden på Vejlemessen her i august. Jeg var der med Gitte - men dengang vidste jeg ikke at du var dig. Det var først da vi kom hjem, Gitte mente at vi havde set dig. Men vi skal nok finde sammen en anden gang.

Tina sagde ...

Nuujj sikke en skøn pakke!!! Lækkert garn og en smuk broche :)