søndag, september 09, 2007Så er jeg færdig med Shetland Garden i moskusuld. Det er bare så lækker og let at have på. Og det har været en fornøjelse at strikke det. Jeg har det tit sådan at når jeg sidder og strikker sådan noget, så er det helt trist når jeg er færdig med det. Dette vil jeg komme til at savne ikke at skulle sidde med.

Nu er jeg gået i gang med en bluse " En kort en lang" og jeg må sande at det er den lange jeg er startet på, det er ikke så spændende at strikke som sjalet.

Lige nu træder jeg så lidt vande, for jeg skal jo i gang med et nyt sjal her sidst i september som jeg ikke lige ved hvordan kommer til at se ud, og sådan noget synes jeg er rigtig spændende. Men hvad skal jeg ellers strikke. Jeg elsker spændende mønstre, men ved ikke lige hvad jeg skal gribe til nu. Hvor mon jeg finder et spændende mønster i tyndt garn. ???

6 kommentarer:

Lone sagde ...

Hvor er det flot, og mønsteret regner sig tydeligt i moskusulden, hvor selv hullerne vel giver varme ;-)

Fríða sagde ...

SÅ SMUKT! gratulerer Hanne, du har gjort det igen, igen;lavet et vidunderligt sjal.
kh.fra Island
Frida

The Silent Knitter sagde ...

Meget smukt arbejde,Hanne - som sædvanlig ;-) Jeg har lige luret på deltagerlisten til Webstrikfestivallen - og jeg glæder mig til at gense dig. Kh Hanne V

Bente T sagde ...

Kære Hanne
Hvor er det smukt, jeg er slet ikke misundelig, vel! Det er en heldig person der skal eje et sådant sjal.
Mange hilsener Bente T

Mrs. Hommefoss sagde ...

Sjalet ditt er nydelig, Hanne!!!! KH Vigdis fra Norge

Jette sagde ...

Det er vel nok blevet smukt. En skam man ikke kan mærke det.

kh Jette