lørdag, juli 19, 2008

Nogle mennesker, der som jeg sidder i en kørestol og har mange smerter, kan ikke få tiden til at gå. Men sådan har jeg det ikke. Jeg er så heldig, at jeg nyder at lave en masse ting med mine hænder, så jeg er i den situation, at jeg slet ikke har tid nok. På det sidste har vi haft meget varme, det har været rigtig godt for mig, og jeg var ved at føle at jeg kunne gå på vandet. Men som jeg godt ved, vokser træerne ikke ind i himlen, heller ikke denne gang, smerterne er blevet værre igen.


Men nu har jeg strikket clue 6 på PearledRaomance, og jeg nyder bare så meget at sidde og strikke den KAL.Strømper er det også blevet til. Denne gang er det Simone der er blevet strikket til. Det er juli måneds strømpe fra Sokkeklub 2008.


Men jeg laver da også andet end at sidde og strikke, så Hurra Hurra, mit sengetæppe som skal ligge på min seng til vinter, er nu færdig. Hvor har jeg hygget mig med at sy det. Meget af det har jeg siddet og syet i sengen, mange tanker er blevet syet ind i det, og det er næsten helt vemodigt, at jeg nu er færdig. Men jeg er jo i gang med et tæppe til Simone, og flere venter på at få et tæppe, så jeg komme da ikke til at kede mig, eller sidde og tænke "hvad skal jeg nu lave meget meget længe. Jeg ved slet ikke hvordan man keder sig. :-))


Så længe jeg kan bruge mine hænder, tror jeg ikke jeg vil komme i en situation hvor jeg tænker, hvad skal jeg nu lave, og hvor er jeg bare glad og taknemlig for det.3 kommentarer:

Agneta sagde ...

Så vackert täcket blev. Och även pearled romance ser fin ut. Har inte börjat på min ännu.

Jette sagde ...

Alle de flotte ting du laver, de er bare så smukke, og nu kommer varmen jo igen, så håber jeg det hjælper på smerterne...

N. Maria sagde ...

Vakker stjal og sokker!
Beautiful stole and socks!