lørdag, september 13, 2008Efteråret har taget sin begyndelse, og det kan mærkes. Av av. Men lidt får jeg da lavet, og her er jeg kommet lidt længere på min trøje fra Drops. Dette strikketøj, er det som jeg kan tage med i tasken, og det er jo smart nok, lige at have noget med.

I går var jeg med Mads i SFO til bedsteforældre dag. Bagefter fulgte jeg ham hjem, og fik en kop kaffe, så var det godt at have et strikketøj i tasken. Nu mangler jeg lige det sidste ærme på denne trøje, så må det være strømper der kommer med i tasken igen. Det ved jeg, der er et par stykker der mangler. ;-) Simone har bestilt et par Valentin strømper mere med perler på, så det må hun jo have.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

den model er bare så smart, glæder mig til at se din færdig, den tegner godt. og sikke en glimrende idé med bedsteforældres dag på skolen, jeg tror jeg videregiver idéen til Vanda´s börnehave.
kh.fra Island
Frida

Rikke sagde ...

Sikke en skæg trøje :-)

Men valentin strømper m. perler - uha dada..

Det lyder jo lige som dem jeg leder efter .. vil du dele nogle detaljer et link eller bot et eller andet? Så vil jeg snarret kunne overraske min venindes 8 årige datter der lige har annonceret at hun mangler men ikke gider noget kedeligt