torsdag, september 18, 2008


Så er jeg færdig med min trøje. Jeg var da lidt spændt på hvordan den ville side, om den nu sad godt, og havde jeg valgt den rigtige størrelse, men jo den sidder som den skal, og jeg er rigtig glad for den. En trøje som jeg er sikker på, jeg vil komme til at bruge. Jeg skal jo ikke have noget der går for langt ned, eller fylder for meget, for det generer mig for meget, når jeg sidder. Men jeg er rigtig glad for resultatet, og den har været hyggelig at strikke.
Nu må jeg så se at blive færdig med A knitted veil fra Victorian Lace Today. Et sjal/stola jeg strikker for en. Det er ret kedeligt at strikke, men så er jeg også ved at strikke SBM II, det nyder jeg til gengæld at strikke. Og så må jeg da i gang med at strikke nogle strømper igen. Jeg har flere mønstre liggende, som jeg skal prøve at strikke. Jeg er jo med i flere sokke-grupper, så jeg må i gang med september måneds strømpe.
På sy fronten, der er jeg lige ved at være færdig med et tæppe til Simone.

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

virkelig fin er den blevet til dig. og så siger jeg det bare en gang til, sikke en produktivitet!
kh.fra Island
Frida

PiaT sagde ...

Hvor flot den er blevet... måske skulle jeg alligevel strikke den, selvom jeg jo egentlig valgte en anden model lige på målstregen :-)))
Tillykke med den og stort kram til Jeg begge to deroppe ved Lammefjorden...
Pia - omme i Malmö

annestuds sagde ...

Kære Hanne
Hvor er den blevet flot. Jeg vil også bare så gerne strikke den, men leder stadig efter det rigtige garn.
Kh
Anne

kludetæppet sagde ...

Hvor er den bare blevet flot :)

Mette