lørdag, oktober 11, 2008Så blev jeg færdig med A knitted veil fra Victorian Lace Today. Det er strikket i en uldgarn der har 1250 m på 100 g, og det er 200 x 80 cm.

Jeg har strikket det til vores svigersøns mor, som skal have det på til sit guldbryllup.

I starten var det spændende at strikke, men så blev det lidt kedelig, for det var det samme og det samme, jeg kan bedst lidt at strikke noget hvor der hele tiden sker noget.

Men nu skal jeg have strikket Slow Bee Mystery II færdig, det skal min svigerinde have, og nu har jeg hele mønsteret, så jeg kan bare strikke der ud af.

På strømpefronten, ja der er jeg snart færdig med strømperne fra Socken kreativ Listen. De er meget spændende at strikke. Og så er jeg lige blevet færdig med et bogstav/tal tæppe til Simone. Der kommer snart billede af det på min hjemmeside. Simone kommer på efterårsferie i morgen, så nu har jeg 2 tæpper liggende til hende som hun skal have med hjem. Det har været en travl tid. Men det ene af tæpperne er syet på symaskine.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Det er blevet rigtigt flot, og kan godt følge dig i at det er kedeligt at strikke når der er så meget mønster der er det samme hele tiden..

Agneta sagde ...

så ljuvligt vacker

ingrid sagde ...

Hallo Hanne,
sowohl die Socken als auch dieser Schal und im übrigen dein ganzer Blog gefällt mir sehr gut.
Liebe Grüße
aus dem sonnigen Süden Deutschlands
von
Ingrid