mandag, november 17, 2008Så har jeg strikket månedens strømpe fra sokkeklub 2008. Når man ser den ligge, ligner den jo noget der er løgn, men når den kommer på, er den både dejlig og sidder godt. Det var en af de store overraskelser, og sjov at strikke. Jeg har aldrig prøvet at strikke en strømpe på den måde før. Man starter i tåen, og strikker så en tråd ind i en neutral garn når man kommer til hælen og strikker så hælen færdig, så man sidder med en fod med en tå og en hæl, men inden huller til at strikke foden i. Når man har pillet den neutrale tråd ud, strikker man så skaftet, og vupti, men har et par strømper. Meget spændende. Strømpen hedder Mojo.

Ellers så strikker jeg på livet løs på et sjal, som jeg har lovet at strikke til en julegave, så det skal bare være færdig. Men så længe det er en fornøjelse, så gør det jo ikke noget. ;-)

5 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Den ser da godt nok underlig ud, men jeg tror på dig, når du siger den sidder godt. Jeg synes ikke de sokker, der er strikket fra tåen er så slidstærke som de" gammeldags" strikkede. Hvad gør du for at få tåen til at blive stærk nok?

Karin Grøn sagde ...

Sikke en skæg måde at strikke sokker på. Jeg synes jeg har haft problemer med at strikke fra tåen. Jeg synes ikke de har været så stærke som de gammeldags strikkede. Det betyder jo også lidt, at de ikke går til med det samme. Kan se du også knipler. Det gør jeg også.

Mvh Karin Grøn,
http://tantegreen.blogspot.com

Alice sagde ...

De sokker ser da spøjse ud - det er sjovt at lave nogle lidt anderledes - hvor kan man se opskriften.
Hilsen Alice

Hannestrik sagde ...

Hej Alice.
Ja de ser sjove ud de strømper, men de var rigtig sjove at strikke. Prøve at gå ind her, der ligger opskriften
http://www.4shared.com/file/70022302/67becff2/mojo.html eller søg på mojo. Kan du ikke finden den, så skriv til mig igen.
Hilsen Hanne

Sylva Iversen sagde ...

Kan kun finde dem på wngelsk,øv