tirsdag, december 30, 2008




Så er julen godt overstået. Børn og børnebørn har været hjemme, men ind i mellem er der da blevet strikket, så jeg er nået et godt stykke på den næste top. Men som nogle måske kan se, er den ikke helt mange til den første jeg strikkede. Og det er ikke farven jeg hentyder til ;-)


Et par strømper er det også blevet til



Og så er der faldet ro på, så jeg igen kan strikke på Slow Bee Mystery, så den kan blive færdig. Men så snart jeg har ½ time i løbet af dagen, ja så knipler jeg, men nu mangler jeg kun 4 m, så er jeg færdig.



Jeg vil gerne ønske alle der kommer her forbi min blog et rigtig godt nytår, og på gensyn her på bloggen i 2009

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Hold da op hvor er du aktiv på trods af besøg af børn og børnebørn. Det må jeg nok sige. Jeg er imponeret, men måske har du det som jeg, så det er der jeg i virkeligheden slapper af.

Hannestrik sagde ...

Hej Karin.
Ja det må jeg indrømme, jeg sidder helst ikke uden noget i mine hænder, og så plejer jeg at sige, at det er mine ekstra piller, og kan man bruge noget der er bedre til at aflede fra smerter end håndarbejde .... nej vel ;-)
Hilsen Hanne

JetteM sagde ...

Kære Hanne

Jeg ønsker for dig og Søren et dejligt nyt år, med godt helbred til jer begge og mange lykkelige timer med hinanden og jeres familie

kh Jette

Jette sagde ...

Godt nytår til dig. Og flotte ting du har lavet i årets løb. Er også igang med Topstykket.

Lene sagde ...

Hej Hanne,
Godt nytår - og jeg kan godt se ændringen. Selv overvejer jeg også at lave et eksemplar mere, men lad os nu se, hvad det bliver til. Planerne er altid mange.....

Unknown sagde ...

Godt Nytår - med ønske om alt godt:-)