søndag, januar 25, 2009

Jeg har ikke været så meget inde og skrive på det sidste.

Grunden er, at først var jeg på OLG hos Søren, så skulle vi på garnmesse, og så lå der lige et par lægebesøg, som også skulle klares. Søren har været til kontrol, og det går fint.

Men da det hele var overstået, så havde det nok været lidt for meget, for jeg blev syg, og har derfor ikke været ved min computer.


Inden da havde jeg dog nået at strikke strømper og vanter til de hjemløse. Nu skal jeg i gang med at strikke Hjerteblusen fra Vivian Høxbro i skyggestrik. Det er nu 3. gang jeg skal strikke den til Linea, hun elsker den bluse.
Dorthe tak for din nominering. Når jeg har lidt flere kræfter til at sidde lidt mere ved computeren, vil jeg sætte mig ind i det. :-)

4 kommentarer:

Marianne S sagde ...

Håber du snart er ovenå igen Hanne.

Karin Grøn sagde ...

Hej Hanne Håber kræfterne kommer igen med lyset. Fine ting du har strikket til hjemløse og topstykket er også blevet utroligt fint, men selvfølgelig er jeg også imponeret over 20 m sølvblonde. Det er en rigtig sød knipling du har gang i til lommetørklædet. God bedring til dig

Helle : sagde ...

Hej Hanne sikke nogle dejlig varme ting du har fået strikket, håber at du snart er helt rask igen.

Hannestrik sagde ...

Tak for de søde hilsner.Helt på toppen er jeg ikke, men det skal nok komme, jeg rejser mig igen, lige som græsset der bliver trådt ned.
Hilsen Hanne