lørdag, juni 20, 2009


Hvor tiden da er løbet i denne uge, jeg kan slet ikke forstå det. Men jeg har været af sted 2 gange med min bil, og den ene dag tog det fra morgen til aften, så der smutter jo hurtigt noget tid.

Men det er jo aldrig skidt uden at det er godt for noget. Jeg har fået strikket. Jeg har jo altid en strømpe med i tasken, men da jeg var i Asnæs i lørdags var der jo en bluse som jeg gerne ville strikke, så jeg tænkte ....... jeg gør det. Så Søren strikogsy.dk tog garn med hjem til mig, og jeg gik i gang med at strikke Karpen af Marianne Isager. Mønsteret er i bogen Japan. Jeg er godt nok ved at strikke en tunika, men der er lidt jeg er i tvivl om, den hviler til jeg har fundet ud af det. Så jeg strikker på min model Karpen, og det er spændende synes jeg. Jeg kan godt lide sådan noget man strikker ud i et, og så passer det når man er færdig. Ja det skulle det da gerne ;-)

Jeg strikker den i Merceriseret bomuld fra Mayflower, og det er til min overraskelse ok, normalt er jeg ikke glad for at strikke i merceriseret bomuld, men måske er det fordi det er strikker i domino strik. Jeg ved det ikke, men har tænkt over det. Så har jeg jo ikke så mange m på pinden ad gangen og det virker ikke så tungt.

4 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Den bli´r rigtig fin, jeg kunne selv godt ha´lyst til den.

Nette sagde ...

Sikke fin ,den bliver. :-)

Jeg vidste ikke, at Søren havde en hjemmeside. Tak for kigget.

Jette sagde ...

Sikke gode farver du har sat sammen, den ser da bare godt ud. Vil også prøve den en dag. Det er dejligt med dominostrik, bare lige et felt mere tænker man, det er til at overkomme.

Hannestrik sagde ...

Ja Søren har en hjemmeside, men vi har brugt en masse tid på at give den et nyt look, men nu køre den igen.

Kappen er spændende at strikke, for som du skriver Jette, så skal man lige strikke en mere og en mere. Jeg overvejer om jeg skal strikke en mere, men nu må jeg se, jeg kunne godt fristes til det ;-)

Hilsen Hanne