tirsdag, juli 14, 2009


Den står på oprydning i øjeblikket. Når man får samlet lidt nye ting, så skal der jo også nogle ud, eller kan jeg jo ikke være her. Men denne gang er det nu svært, for jeg synes ikke der er noget som jeg lige kan undvære.
Lidt bliver der da også strikket, så jeg er i gang med Zig Zag Top af Marianne Isager. Man kan ikke se det på billedet, men jeg strikker den som skyggestrik. Håber det giver en god effekt når den kommer på.

4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Sikke langt du er kommet, det ser bare godt ud !

Sarah sagde ...

Man behøver da ikke altid ryde ud, gør man? :/ Mit lager er slet ikke stort nok til at blive rydet ud i, ja...det er ikke engang et lager!
Det er en hyggelig blog du har, vil kigge ind igen, håber du kigger forbi min en dag :)
Jeg er ny i det, så jeg kan altid bruge råd.

Dorthe sagde ...

Altså Hanne, hvor har du bare været aktiv med strikkepindene (som altid) og dine udgaver af Karpen er bare så flotte, det er sådan nogle dejlige farver du har valgt. Jeg har tit haft kik på både Karpen og Zig Zag, og hvem ved, måske kommer de også på pindene her hos mig - engang... ;-)
Hav det rigtig godt.
Knus fra
Dorthe

Hannestrik sagde ...

Hej Sarah.
Rydde ud, jo ellers kan jeg ikke være her. Og jeg skal helst kunne svinge min kørestol rundt uden at tage for mange ting med.Og væggene ja de udvider sig desværre ikke. Men det er bare svært:-)))