torsdag, december 10, 2009

Så har jeg fået min nederdel/bluse på.
Jeg kan rigtig godt lide nederdelen og vil da strikke en
mere med den afslutning, for den falder/sidder pænt synes jeg.
En god bekendt af mig er kommet på sygehuset, der er ingen pårørende, og vedkommende har ikke fået noget med sig, så som sko, trøje og måske en bog. Dette foregår i Jylland, jeg sidder her på Sjælland, og kan ikke rigtig gøre noget. Nu har jeg ringet hele formiddagen, og alle er søde at snakke med, jamen ring da endelig, men hvem vil hjælpe ved at tage ca. 2 timer ud af deres kalender og bruge dem på at hjælpe ...... ingen. Og i det offentlige system, der er der slet ingen hjælp at hente. Det betyder vel ikke så meget, er der pårørende, nå men så går det jo nok endda. Jeg forstår godt at man nemt kan komme til at føle sig ensom i sådan en situation. Er det dagens Danmark spørger jeg bare ???
Nu fik jeg luft, og så har jeg da også strikker mønster 9 på min halsduk. :-)


8 kommentarer:

Pia sagde ...

Dit sæt er vel nok flot. Hvilken aflukning har du brugt til nederdelen ? Du fortæller om den at den er god. Sikken historie mht. til din bekendte, men du har ret. Alle er søde bare det ikke kræver alverden. Har hørt det før og det er nok ikke sidste gang heller.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Du er bare god til det der med nderdel og bluse, det klæder dig rigtig godt.

Hannestrik sagde ...

Hej Pia. Nederdelen er lukket helt almindelig af for neden, men det er den måde med at strikke 9 ret, 1 vrang, og efter 5 omgange, så bliver der taget en m ud i vrang og igen efter 5 omgange.Den falder pænt for neden, jeg kan varmt anbefale det. Hanne

Bebiane sagde ...

Du har ret Hanne, din nederdel sidder rigtig pænt på dig.

Helle : sagde ...

Hvor er du bare god til at strikke til dig selv og hvor er det sæt flot.

Karin Grøn sagde ...

Uha- jeg kan godt forstå din frustration. Jeg kan som bruger af Dagens Danmarks system kun sige at Ja det er dagens Danmark.
Heldigvis findes der ind imellem mennesker blandt de menneskesky mennesker, der findes i systemet- berøringsangste hedder det vist.
Underligt at Falckfolk iøvrigt ikke er oplært til at hjælpe specielt enlige og ældre med at få det mest fornødne med. Bogen kommer han nok over men at man komme rafsted uden sko og tøj og vel også toiletgrej, det forstår jeg ikke at ambulancefolkene ikke sørger for. Det kan selvfølgelig være at det var meget akut men alligevel.
Dit tørklæde bliver iøvrigt smukkere og smukkere

Jette sagde ...

Hvor er dit sæt blevet flot - du får da strikket en hel masse. Ærgeligt for din bekendt at du ikke lige kan smutte forbi på besøg, når man er indlagt er det altid dejligt med lidt omsorg.

Nette sagde ...

Det lyder ikke rart, og ganske ubehjælpsom af omgivelserne...
Bor din bekendt i Århus?
Så kan jeg godt hjælpe. Kan desværre ikke tilbyde noget udenfor, for jeg har ikke rigtig nogen transportmuligheder.

Smid en mail i, hvis det er ikk? :-)

Jeg er også så småt gået i gang med halstørklædet.