søndag, februar 07, 2010


I går havde jeg Lise og drengene hjemme. Vi hyggede os, og havde en rigtig dejlig dag. Lise fik sin kjole med hjem, men inden hun gik fik jeg lige et billede hvor hun havde den på. Den passer hende godt, og jeg fik af vide, at hun gerne ville aftage kjoler en anden gang, hvis det skulle være. Og man ved jo aldrig, jeg er da i gang med at strikke en kjole mere. Denne gang skal den være rød. Men den er jeg også lidt spændt på, ja altså om den bliver som jeg tænker i mit hoved, for det er igen en af dem der ikke er mønster på.
Lise, hun strikker til gengæld strømper for Søren for tiden, det er jo dejligt, så har jeg lidt tid til at prøve andre ting. Og hun er både god og hurtig til det. Så av av, det kan være at hendes far for brug for hende igen, når der skal strikkes til forretningen. Men jeg tror ikke hun har noget imod det.

6 kommentarer:

Jette sagde ...

Hvor er den blevet flot kjolen og sikken en dejlig model ;o)

Garn Moster sagde ...

Super sød kjole , jeg kan godt forstå at hun gerne vil være aftager til flere kjoler :-)
God søndag

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Både modellen og kjolen er flotte, de klæder hinanden godt. Det er da rart når man kan få lidt hjælp til at strikke noget af det man skal nå. Du er bare fantastisk til det der med kjoler.

susanne sagde ...

Hej Hanne
Denne kjole er jeg helt vild med.
Ved du hvor jeg kan købe opskriften?

Venlig hilsen
Susanne

Hannestrik sagde ...

Hej Susanne.
http://strikogsy.dk sælger den sammen med garn.
Hilsen Hanne.

susanne sagde ...

Hej Hanne
Jeg har været inde på strikogsy.dk for at finde garn og opskrift til kjolen, men kan ikke finde den på hjemmesiden. Har den mon et navn man kan bestille efter?

Venlig hilsen
Susanne