tirsdag, marts 09, 2010

Jeg er færdig med en kjole. Men den kan jeg ikke vise noget billede af, men jeg er da startet på en kjole mere som skal være til Linea, havde jeg tænkt mig. Så der vil komme et billede af den når den bliver færdig.

Mit sjal mangler jeg en lille smugle på, men der har ikke været ro i huset så jeg har kunne strikke på den, for Matis har boet her de sidste dage. Derfor er det godt med et nemt strikketøj man lige kan lægge fra sig. Og i søndags var jeg på OLG hos Søren hele dagen, der var mange mennesker og nok at se til, så der blev der ikke strikket så meget.

Og hurra, nu har jeg fået nogle nye strikkepinde fra Knit Pro som jeg kan strikke strømper på. Jeg har ikke prøvet dem endnu, da de lige er kommet hjem i dag, men det bliver spændende at prøve dem. De kan også fås hos strikogsy

3 kommentarer:

Garn Moster sagde ...

Du er bare så flittig med strikkepindene :-)
Jeg er spændt på at høre hvad du siger om den lille rundpind til sokker. Jeg har selv købt en , men ikke fået prøvet den endnu .
Ha en dejlig dag .

Helle : sagde ...

Jeg glæder mig til at høre hvad du mener om den rundpind, syntes det må være lidt lille at sidde med. Jeg strikker ærmer på en 40 cm knitpro pind lige nu.

Hannestrik sagde ...

Jeg vil forestille mig at strømpepinde passer bedre til mig. Har lige siddet og snakket med min datter om dem, og vi mener at kan man ikke forenes med strømpepinde, så kan det måske blive en hjælp med denne. Men den bliver prøvet en af dagene. Så vil jeg skrive om det og hvordan det føles at strikke med den.