lørdag, marts 20, 2010


Så er Lineas kjole færdig. Den ser jo ikke ud af så meget når den ligger på gulvet, men næste gang hun kommer hjem, så tager jeg et billede hvor hun har den på, så kan man bedre for en fornemmelse af den.

Og så har jeg fået lavet en strikkeprøve med den ny strømpe - rundpind. Jeg synes det er nemmere at strikke med strømpepinde, men jeg kan godt forestille mig, at der vil være dem, der ikke er glad for strømpepinden, som kan få glæde af den. Og hvis man sidder og strikker med flere farver, så kan det måske være en hjælp. Jeg synes da det gled nemmere og nemmere efter lidt tid.2 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er da blevet rigtig sød kjolen til Linea, håber hun bliver rigtig glad for den. det er nogle helt fantastisk flotte kjoler du strikker.

Karin Grøn sagde ...

Den er helt fantastisk sød den lille kjole. Jeg synes også nok at den strømpepindsrundpind er lidt søgt men som du skriver kan den nok have sin berettigelse i visse sammenhænge.
Jeg er vildt imponeret af dit sjal- det er fantastisk smukt. Tillykke med det. Glæder mig til det kan købes. Det må jeg huske at få gjort