torsdag, januar 13, 2011


Jeg har lige fået strikket 2 par strømper mere. Det er godt når man har noget restegarn liggende, der lige kan strikkes strømper af. De ligner meget hinanden, men er fra forskellige firmaer, og hold da op, hvor er der stor forskel på dem. Man kan undre sig over at strømpegarner der indeholder det samme, kan falde så forskelligt ud. Men farverne at da næsten de sammen ;-)

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Dejlige strømper du har strikket og det er jo lige vejr til varme strømper. Jeg er også i gang med at strikke til mine 5 børnebørn, de elsker farmors hjemmestrikkede strømper ;o)

PiaT sagde ...

Hej Hanne,

Rigtig flotte strømper, begge par :-)

Ja, jeg har faktisk undret mig over det samme... hvordan kan der være så stor forskel på to garner med samme indhold??? Nå, men man ved jo heldigvis snart, hvad man skal gå efter :-)
Håber I har det godt begge to,

Knus fra Pia :-)

Helle : sagde ...

Ja Hanne det har du ret i, jeg ved ikke hvad det er der gør at de falder forskelligt ud om det kan være noget med hvordan garnet er spundet. Men de ser da ellers dejlige ud.

Hannestrik sagde ...

Ja Pia, det har du ret i. Jeg tror at det er en fejl, der er så stor forskel på garnet. Og så har jeg været udsat for flere gange, når det er blå farver føles tykkere. Mon andre har prøvet det?