torsdag, september 29, 2005

"Tønder bluse"

Så er jeg kommet i gang med at strikke min bluse. Jeg har lavet kanten for neden, og er meget spændt på at komme videre. Jeg har valgt at kalde den "Tønder bluse" da det var i Tønder jeg så sådan en.

Example

Jeg strikker den i en Alpaca fra Garnstudio, og så en tynd guldtråd der er beregnet til at strikke i, den er fra Hübner. Alt sammen fra Strikogsy.

Helle jeg har ikke lige styr på om du kan bruge det garn fra Netto, men jeg kunne forestille mig at den er for tyk. Jeg kan fortælle dig at den garn jeg har brugt er en kid mohair, og den har en løbelængde på 138 m på 25 g. Min trøje er meget let, der er brugt 175 g. og den er strikket på en pind 4. Den har en strikkefasthed der siger 9½ m x 26 p = 10 cm. Ja jeg siger dig bare det er muf :-) jeg havde den på i går og den er både vam og dejlig at have på.

2 kommentarer:

Helle Holst sagde ...

Tusind tak for garninfo - jeg glæder mig allerede til jeg en dag får afsluttet de 287 andre projekter og kan gå igang:o)
Tønder trøjen har da også fået en fin start. Glæder mig til at følge den videre udvikling.

Kh. Helle

Randi sagde ...

Jeg glæder mig til at følge Tønder trøjen :o) Jeg er vild med, at du strikke en guld tråd med...det ser for "funky" ud :o)

Kh Randi