tirsdag, december 04, 2007

I dag har jeg strikket meget flittigt på et Shetland Garden sjal mere, også strikket i moskusuld. Jeg regner med at blive færdig med det i morgen. Så skal jeg i gang med det nye sjal, og det glæder jeg mig rigtig meget til. I morgen kommer også næste del af Mystic Waters, det er clue 7, så der mangler ikke så meget på det.


Men se lige her hvad der skete da Søren lige havde været ude og fodre fugle i dag.


Det var den første af 2 katte der lige lagde deres vej forbi, så nu vil jeg foreslå Søren at vi flytter fuglehuset, og bliver ved med at fodre det samme sted. Så håber jeg at fuglene kan få deres mad i fred, og ikke skal stresses af en kat der ligger inde i huset og venter på en fuglesteg. Jeg er sikker på at deres mennesker nok skal klare maden for dem :-)

2 kommentarer:

Dorte Byskov sagde ...

Hej Hanne.

Ja, det er vist et ret populært fuglehus I har. Det er heldigvis ikke en af vores misser der sidder der. (Kunne det vist ellers godt have været).

KH Dorte

Hannestrik sagde ...

Hi hiii Dorte. Den dag kunne jeg have taget et billede af 3 misser inden for 1 time, også en rød og en grå. Ja jeg tror at de (misserne) mener vi har lavet et sted, hvor de kan hygge sig, du skulle se nogle gange hvor de ligger og slænger sig der ;-)