fredag, december 14, 2007Så er jeg blevet færdig med Mystic Waters. Det er blevet stort og flot, men det har været svært at tage et billede af hele sjalet. Men her kommer nu alligevel et.

Jeg har det så underligt, for nu har jeg kun gang i et sjal, og jeg har nu længe strikket på 3 KAL samtidig, og det har været så dejligt. Men den 1/1 2008 så går det løs igen, men et mere.

Jeg strikker på min Plissé af Hanne Falkenberg, men jeg er ved at strikke den i koksgrå, og det er så svært at se mønsteret i den, men pyt, jeg kommer hele tiden et lille stykke videre, og det kan jo være at jeg kommer et stort stykke nu hvor jeg kun har et sjal at strikke på. :-) Og den bliver rigtig god til min grå nederdel, det var jo derfor at jeg valgte den farve.

3 kommentarer:

Gammy aka Peggy sagde ...

Your shawl is gorgeous, I should have mine finished today. :)

Lone sagde ...

Hvor er det flot i hvidt! Jeg er også blevet færdig, og det har været utroligt sjovt at strikke. Men mit sjal er blåt, så mønsteret tegner sig ikke så tydeligt som hos dig.

LinnMarit sagde ...

så flott det sjalet ditt ble, jeg har brukt rowan tapestry, og den blir stripete. men fin alikevel- mønsteret ses ikke like tydelig som på ditt. virkelig fin jobb!