torsdag, september 03, 2009

Er der nogle der kender det, man har så mange ting man gerne vil lave, men tiden.

Nå men det er jo godt nok, og nu er vejret slået om, jeg har det bedst når det er varmt, men der er ikke noget, som at sidde og hygge sig med en kop kaffe, levende lys, en god bog, og et godt håndarbejde.


Lige nu strikker jeg på en tunika/kjole. Gad vide hvad det bliver, garn har jeg nok at, så det bliver ikke det som bestemmer længden. Garnet er Alpakke fra Mayflower, den har en tykkelse som jeg godt kan lide 170 m på 50 g. :-)


Men samtidig, så syr jeg på livet løs. Jeg har 2 tæpper som skal sys, så i øjeblikket, da syr jeg på Matis tæppe i sengen om aftenen. Men om ikke længe, hvor jeg er mere inde, så skal der rigtig sys på Dianas sengetæppe. Det har jeg ikke kunne sy på, når jeg sidder på terrassen, og jeg kan heller ikke sy på det i sengen.


3 kommentarer:

Nette sagde ...

Jeg bøjer mig virkelig i støvet overfor den tålmodighed, det kræver at sy sådant et tæppe, Hanne.
Jeg fatter ikke, du overhovedet kan overskue det.
Jeg ville slet ikke vide, hvor jeg skulle gøre af mig selv, hvis jeg fik et foræret. Det er et kæmpe arbejde, og tænk en gang alle de tanker, der er blevet til over sådant et projekt.

Hannestrik sagde ...

Ja Nette jeg syr mange tanker ind i mine tæpper. Og jeg syr meget af det i sengen, når jeg har mange smerter. Det er min måde at aflede fra smerterne på. Og en god måde for mig. Men sådan er det med det meste af det jeg laver, det er en lynafleder, kan man godt sige. Men det er nu ikke triste tanker jeg syr ind.

irmelin sagde ...

Hei Hanne. Jeg er virkelig imponert over dine fantastiske kuber.Du er utrolig dyktig, også skjønne farver.Klem fra Irmelin