torsdag, september 24, 2009

Jeg har fået en ADWARD af Mariann som jeg takker mange gange for.

Og nu er det så meningen at jeg skal fortælle lidt ( 10 ting )om mig selv, av den var straks værre. Men jeg prøver.

1. Jeg er en glad dame på 60 år.


2. Jeg er gift med Søren, og vi har om ganske kort tid været gift i 40 år.

3. Jeg har 2 dejlige piger

4. Og så har jeg fået 4 skønne børnebørn. 2 piger og 2 drenge.

5. Jeg holder rigtig meget af at lave håndarbejde, så som at strikke, sy patchwork ( mest tæpper eller store ting ) og kniple. Og så kan jeg slet ikke undvære min computer, jeg elsker at lave en masse ting ved den. Så som billeder, mønstre til at sy patchwork efter ( EQ6 ) at skrive mail "som i gamle dage var breve". Jeg har en dejlig kontakt gennem min computer.

6. Samtidig med at jeg laver håndarbejde, så lytter jeg til en masse bøger. Ja kun en ad gangen ;-) Jeg har altid holdt meget af at læse, og jeg kan slet ikke undvære en bog. Det kan være en god krimi, men biografier, det er også lige mig. Romaner går jeg heller ikke ad vejen for, bare det ikke bliver for meget tø-se fnadder, så står jeg af. Så jeg er en flittig bruger af biblioteket. Det er jo så fantastisk, at jeg kan bestille mine bøger over nettet, der kommer en mail når de ligger der, og så henter Søren dem til mig. Ren luksus for mig.

7. Jeg har haft min egen forretning, men blev syg i 1995, og i dag sidder jeg i kørestol. Jeg har mange smerter i min hverdag, men med alle de ting som jeg nyder, kan jeg fortrænge en del af dem. Altså sådan da .......... Og jeg er i den skønne situation at jeg slet ikke har tid nok i hverdagen.

8. Jeg elsker sommeren, men ville nødig undvære vinteren. Der er en charme ved den forskel det er, at sidde i varmen på terrassen ( jeg holder rigtig meget af min have ) og så, at det er koldt, for så er det skønt at sidde der inde med levende lys, en god bog, et godt håndarbejde, og så bare hygge. Jo jeg er nok et hyggemenneske.

9. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har min egen bil, som jeg kan komme ind i, og så køre af sted. Det er jo ikke en lille smart damebil, men den er god, jeg kan komme rundt, og den fungerer, og hvor er det godt, ikke at være afhængig af, at andre skal hjælpe mig, for det dur jeg bare ikke til. Jeg vil selv så meget som det er muligt.

10. Og til sidst men ikke mindst, jeg er en snakke maskine, jeg snakker tit og meget, men jeg kan også tie stille, og jeg tænker meget over tingene, og er en god iagttager Når man sidder i en kørestol, så ser man mange ting, som andre mennesker ikke lægger mærke til. Dem gemmer jeg i min erfarings bog.

Ja det var så lidt om hvem jer er.


Og nu skal jeg give denne ADWARD videre til 3 andre.
Jeg har valgt at jeg meget gerne vil give den til Bente Yt og Lisbeth

3 kommentarer:

Helle : sagde ...

Dejligt at høre lidt om hvem der gemmer sig bag denne blog ;-) Jeg kan godt forstå at du nyder at kunne komme rundt i din egen bil og ikke altid skal være afhænging af andre.

Lisbeth sagde ...

Tak for awarden Hanne. Dejligt at blive påtænkt.

Anette sagde ...

Hvor var det dejligt at lære dig lidt at kende. Jeg er jo helt ny læser på din blog. Du virker som en kvinde der har gang i mange ting.Jeg har det ligesom dig - jeg elsker alle årstiderne - de har hver deres charme. Computeren er også ret uundværlig her - den bruges til mange forskellige ting. Rigtig god aften til dig.