mandag, november 16, 2009


Det er længe siden at jeg har været inde og skrive, men nu er Mads og Matis kommet hjem, så nu har jeg lidt mere tid igen.

Men selv om de har været her, har jeg da ikke kunne lade være med at strikke. Så min lilla kjole er blevet færdig. Og jeg er begyndt på en bluse, hvor der også skal strikkes nederdel til. Men det kommer her snart noget mere om.


I weekenden har vi været på weekend ophold på Sauntehus Slotshotel. Søren og jeg har været gift i 40 år, så vi har været af sted med den nærmeste familie på weekend. Det var rigtig hyggeligt, og der var allerede pyntet op til jul, så vi kom da helt i julehumør. Det første vi så da vi kom ind ad døren var dette juletræ. Der stod rigtig mange fine nisser og engle rundt omkring, og jeg købte da også lidt med hjem. Prisen var rigtig rimelig, og det var lidt andet end man er vant til at se.

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Nej hvor er den blevet flot din kjole og farven klæder dig. Det er da et rigtig stort arbejde at strikke en kjole, men du har åbenbart mod på flere ;o)

Helle : sagde ...

Ih hvor er din kjole blevet flot til dig, og farven klær dig virkelig godt.

Tillykke med jeres bryllupsdag !

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er blevet rigtig flot din kjole,hvor ser det hyggelig ud på det slotshotel, kan godt forstå atman kan komme i julehumør der.du

Mariann sagde ...

Hvor er den bare blevet flot kjolen, og farven passer jo perfekt til dig !