tirsdag, november 03, 2009

Det er snart længe siden at jeg har været inde og skrive. Men jeg får da strikket, og jeg er nu blevet færdig med en kjole mere til mig selv, hvor jeg har strikket perler i. Det er ikke så nemt at se perlerne, de er små, men der er mange af dem. Den er strikket i Alpakka fra Mayflower.

Mads og Matis bor her i øjeblikket. Deres mor er indlagt, så vi har nok at se til. Men det går nu bedre end jeg havde forestillet mig.

På strikkefronten, er jeg begyndt at strikke en kjole mere, der kommer snart mere om den. Jeg har jo altid mit strikketøj ved mig. Og kjolerne de varmer så dejligt, og det er behageligt at sidde med, for jeg starter oppe fra og strikker nedad, så kan jeg stoppe hvis jeg ikke har mere garn, eller ikke vil have den længere.

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Hej Hanne,
Den ser rigtig sød ud, den kjole.
God bedring med jeres datter.

marianne sagde ...

Det er en super flot kjole. Det er ærgelig at man ikke altid kan se det flotte arbejde rigtigt:)
Det må have været et stort arbejde:)

Dorthe sagde ...

Hvor er den flot Hanne, farven er jo bare super og klæder dig virkelig godt :-)
At strikke med perler er da et kæmpe arbejde, er der ikke noget med at alle perlerne skal på garnet inden der strikkes?
God bedring til jeres datter.
Knus fra
Dorthe

Karin Grøn sagde ...

Hej Hanne. DEt er bare en útrolig smuk kjole du har strikket og du er så fin i den røde farver.Den klæder dig virkelig. Jeg trykkede på forstørrelse og kunne sagtens se de fine små glasperlern, der bare gør at den er helt unik og endnu finere. DEt må være hårdt at have småbørn, når man er så fysisk begrænset, men børnene kan jo se det og handler jo derefter, formoder jeg. De ser garanteret ikke kørestolen, men dig.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er blevet rigtig flot.Farven klæder dig godt.Jeg er også selv meget begejstret for strikkede kjoler så jeg forstår dig godt.

Helle : sagde ...

Den er da lige så flot som den anden, det må blive julekjolen :-)

Merete sagde ...

Hvor er din kjole skøn og farven er super til dig. Jeg håber at Lise snart kommer hjem igen. Jeg hilste på hende, da vi var til strikke-cafe i Fredensborg.
Merete

Hannestrik sagde ...

Hej Dorthe.
Jeg sætter perlerne på efterhånden med en hæklenål. Så slider jeg ikke garnet og løber ikke tør for perler, det er en god og nem måde.

Hannestrik sagde ...

Hej Merete.
Det har været Diana du hilste på. Jeg har ikke fået snakket så meget med Diana, for det var jo dagen efter, at Lise røg på sygehuset. Diana er vores ældste datter og Lise den yngste.