fredag, april 28, 2006Ja så er jeg kommet i gang med at strikke den næste sommerbluse så nu kan det godt snart bliver sommer for min skyld.

I går fik vi lavet et bed ude i haven, så nu glæder jeg mig til at se det vokse til, og skulle det komme til at regne, så må jeg glæde mig over at alle de planter der er sat her godt af det.

Søren har det en smugle bedre, det er jeg glad for, men jeg kan godt se at der er et stykke vej endnu, før han har det godt. Men nu tror jeg på at det nok skal blive godt igen.

Og så er jeg endnu en gang kommet til at sy en taske, ja jeg er vild med at sy tasker det er så sjovt at lave de små detaljer og finde ud af hvordan jeg skal gøre det. Jeg har lagt et billede ind på min hjemmeside her.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha Hanne den var jeg vist også startet op på engang, men aldrig nået ret langt med. Du ved jeg er jo bedst til småtingene.
Glæder mig til at se mere til avisblusen.
KH Lise

Helle Confrey sagde ...

Hej Hanne
Den sommerbluse du er startet på der ser flot ud, er det Glamour du bruger?? det garn er jeg helt vild med, men har ikke endnu fundet nogen der forhandler det...Glad for at høre at Søren har det bedre, vi snakkes ved..

Knus fra Helle