tirsdag, april 18, 2006

Så prøver jeg igen


Ja så ser det ud til at lykkes. I går ville jeg lægge billede ind af den næste Mermaid, men jeg kunne ikke få billedet ind og tænkte at jeg ville vente til i dag. Men her er den og klar til at afleverer. Jeg er sikker på at min datter vil blive glad for den.
Og hvad har jeg så på strikkepindende ................... jo jeg er begyndt at strikke en sommerbluse af Marianne Isager fra bogen Strik a la carte der hedder zig zag. Jeg har strikket den før men er så glad for den at jeg har besluttet at lave en mere.
Denne strikker jeg i en bomuld med en medløbertråd i perlemor, det giver sådan en fin effekt. Der vil komme et billede når jeg er kommet lidt længere, men om man kan se effekten på et billede er jeg i tvivl om, men at den er der når jeg får den på er jeg ikke i tvivl om.

4 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Wauv Hanne - den er blevet superflot.

Hilsen
Mette G.

Jette sagde ...

Tillykke med det flotte resultat. Jeg kan da tydeligt se, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får problemer med at strikke Mermaid (når jeg engang kommer der til)
Hilsen Jette

Fríða sagde ...

Phew, Hanne, jeg bliver da helt stakåndet, sådan som det går hos dig! Magen til hurtigt strikkeri findes næppe. Mermaid er blevet superflot, ligesom alle dine ting. Du kan vel snart starte op et kursus i Mermaid strikkeri, jeg kommer i hvert fald til at have dig i tankerne når jeg begynder på min, så hvis jeg får problemer, ja så får du spörgsmål!
hilsen fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Hold da op hvor er den flot Hanne. Og så glæder jeg mig til at se Zigzag skride frem, og at se hvilke farver du har valgt denne gang.
Knus fra Lise