søndag, april 02, 2006

Så langt


Så er jeg kommet hjem efter nogle dejlige dage på Als. Og som man kan se er jeg kommet godt i gang med den næste Mermaid. Synålen har også været i gang.

Jeg havde besøg af Joan og Dorte om mandagen og det var bare sådan en dejlig dag, men desværre glemte jeg at tage billeder af dem. Det var en skam, men jeg regner med at vi ses igen og så skal jeg huske det. Men hold da op hvor vi fik snakket og grinet ----- skønt.

Om onsdagen fik jeg besøg af Kirsten og hendes veninde, og det var også bare så dejligt.

Example


Jeg besøgte også min kusine Else i Aabenraa, men da glemte jeg desværre også at tage et billeder det ville ellers have været så dejligt, men mon ikke også at det kan lade sig gøre næste gang vi er sammen. Vi havde også en rigtig god eftermiddag, rart at mødes.

I går var jeg så til min mors fødselsdag, så nu skal jeg i gang med at samle lidt kræfter for dem har jeg desværre ikke så mange af. Men nu er foråret jo lige om hjørnet så mon ikke at det snart bliver lidt varmere i vejret.

2 kommentarer:

Joan Dam sagde ...

Hej Hanne
Ja, det var en utrolig sjov og dejlig dag i mandags. Jeg havde faktisk også mit kamera med, men glemte også helt at tage billeder.
Jeg håber vi ses igen.
knus fra
Joan

Jette sagde ...

Sikke du har haft ild i pindene, Hanne. Det ser rigtig godt ud ,vmed de farver din datter har valgt.

K.h. Jette