torsdag, april 27, 2006Ja så er min zig zag bluse blevet færdig og jeg har prøvet den og den er lige som den skal være. Så nu kan det godt blive sommer for mig.

Og hvad skal jeg da så strikke ....... jo jeg har fundet en bluse mere som jeg vil have her til sommer fra bogen Strik a la carte fra Marianne Isager. Den hedder avisbluse, men jeg kan se på hendes hjemmeside at der er den samme bluse som sommerbluse tror jeg det var den hed. Men den skal jeg nu i gang med, der kommer et billede af den spæde start når jeg kommer i gang, og det bliver i dag.

Ellers ja så syr jeg på tæppe og så er jeg også ved at sy en taske for jeg skal lige have syet nogle stykker inde jeg skal en tur til Øster Hurup i næste måned.

Med Søren er det som der er en lille fremgang at spore, så jeg vil glæde mig over at det nu går den rigtige vej, og denne gang skal det passe og så vil jeg hygge mig med at sy. Hvilken herlig dag det er selv om solen ikke skinner her endnu, men det kan den jo komme til.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja Hanne når jeg nu ser din ZikZak kan jeg godt se at min blev strikket i alt for tykt garn. Den er dog også pillet op nu. Så hvornår jeg kommer i gang med en ny igen, vides ikke. Men flot bluse syntes jeg.
KH Lise