fredag, marts 14, 2008Så har jeg fået strikket lidt mere på mit Dem Fischer sin Fru. Så nu mangler jeg kun sidste del, så er det færdig, men der er rigtig mange masker på, så det er svært at få taget et godt billede, og så tager det rigtig lang tid at strikke en pind. Men det gør ikke noget.

Jeg har mange smerter, og derfor er jeg glad for at kunne sidde lige så stille og bare strikke.

Men jeg har også meldt mig på 2 KAL på Westrik. Og dem glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg skal være med på Super Karla Poncho af Karen Noe , og så skal jeg være med på det svenske halstørklæde. Sjalet af Karen Noe, har jeg strikket, derfor melder jeg mit ikke til det. Ellers ja så havde jeg gjort det. Det er et spændende sjal at strikke.

3 kommentarer:

Dorte sagde ...

hold da op - sikke nogle flotte florlette tørklæder/ sjaler du har lavet ! Jeg har selv lavet lidt mønsterstrik med hulmønster, men slet ikke noget så avanceret som det du laver - jeg synes det er svært at være så koncentreret om mønsteret hele tiden.

Kærlig hilsne Dorte

Hannestrik sagde ...

Jeg strikker meget med mønster som man hele tiden skal tælle og koncentrere sig om, for det er en form for smertestillende når jeg strikker det. Desværre har jeg mange smerter i min hverdag, men på den måde kan jeg aflede.
Hanne

Dorthe Schultz sagde ...

Hej Hanne.
Da jeg også selv er plaget af smerter og begrænsninger, gør det mig så glad at se, hvad du får tiden til at gå med. Jeg er til patchwork og smykker, men hvor er du dog dygtig. Det er utroligt smukke ting du laver, og det går sørme stærkt.
God vind fremover.
kh Dorthe